Çukurova Üniversitesi
Kalite Politikaları
Anasayfa
Aday Öğrenci
İhale İlanları
Arama
English
toggle_navigation
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
KALİTE GÜVENCESİ
KURUMSAL
Hakkımızda
Organizasyon Şeması
KİDR İş Akış Şeması
Misyon-Vizyon
Politikalar
Kalite El Kitabı
İletişim
KALİTE YÖNETİMİ
Kalite Koordinatörlüğü
Kalite Komisyonu Üyeleri
Kalite Komisyonu Çalışma Grupları
Kalite Koordinasyon Kurulları
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Komisyonu
Birim Danışma Kurulları
Öğrenci Alt Çalışma Grubu Üyeleri
AKREDİTASYONLAR
Program Akreditasyonları
Uygulama ve Araştırma Merkezleri Akreditasyonları
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi
DOKÜMANLAR
Kalite Doküman Sistemi
Mevzuat
Plan, Rapor ve Programlar
Kılavuz/Rehberler
Sunumlar
Kurumsal İç Değerlendirme Raporları
Memnuniyet Anketleri
Mezun İstihdam İstatistikleri
OTOMASYON
Kalite Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS)
Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi (Çukurova Üniv.)
Akademik Veri Yönetim Sistemi (AVESİS)
Proje Süreçleri Yönetim Sistemi (BAPSİS)
Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi (EÖBS)
Kamu Bilişim Sistemi (KBS)
Elektronik Bilgi ve Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
Kamu İç Kontrol Otomasyon Sistemi (KİOS)
Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)
Kütüphane Otomasyon Sistemi
e-kampus
Akreditasyonlar
Program Akreditasyonları
Mühendislik Fakültesi
Program Akreditasyonları
Mühendislik Fakültesi
Gıda Mühendisliği Programı (2021-2022 akademik yılının sonuna kadar Ziraat Fakültesi bünyesinde bulunan Gıda Mühendisliği Programı 2022-2023 akademik yılından itibaren Mühendislik Fakültesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.)
Mühendislik Fakültesi